ZAPRASZAM

Ludzie o Gadżetach - Forum

Maseczka ochronna z logo, opinie

Strona główna > Forum Gadżety Reklamowe > Pozostałe gadżety > Maseczka ochronna z logo, opinie

Maseczka ochronna z logo, opinie

19.12.2021 00:30:05 

Czy w waszych firmach sprawdzają się maseczki ochronne z nadrukiem? Zastanawiam się nad zakupem, dla każdego pracownika. Czy będzie to dobry wybór?

19.12.2021 03:24:41 

Maseczka ochronna z logo firmy jest dobrym pomysłem. Nie tylko zadbasz o bezpieczeństwo pracowników i klientów, natomiast również będziesz mógł stworzyć strategię marketingową.

20.12.2021 12:48:26 

Nic nie stoi na przeszkodzie, aby maseczki ochronne z logo firmy wręczać również klientom. Jeżeli stworzysz fajną i ciekawą grafikę lub hasła reklamowe, może Ci wyjść świetna kampania marketingowa.

21.12.2021 08:35:47 

Ja również twierdzę, że maseczki ochronne mogą być ciekawym pomysłem. Teraz praktycznie każda marka wprowadza je wewnątrz firmy. Nic nie stoi na przeszkodzie, aby wręczać je również swoim klientom, wtedy będziesz miał możliwość szerszej reklamy. Wymyśl jedynie fajną grafikę lub hasło marketingowe.

22.12.2021 22:57:06 

W naszej firmie wykorzystujemy maseczki ochronne z własnym logo. Po pierwsze bezpieczeństwo, a po drugie ciekawy sposób na reklamę. Możesz wręczać je również swoim klientom.

23.12.2021 15:18:59 

Maseczka ochronna z nadrukiem może być świetnym pomysłem na reklamę. Jednakże dobrze jest wykonać fajne logo lub grafikę, aby przypadła do gustu każdemu. Nic nie stoi na przeszkodzie, aby klientom również wręczać takie maseczki.

24.12.2021 08:01:15 

Powiem ci, że maseczki ochronne z logo firmy mogą być dobrym pomysłem. My w swojej firmie również zastanawiamy się nad wprowadzeniem takiego rozwiązania. Musimy jeszcze wymyślić fajną grafikę.

26.12.2021 16:42:55 

Maseczka ochronna z własnym nadrukiem to dobry pomysł nie tylko ze względu bezpieczeństwa, ale i pod kątem reklamy. U nas w firmie stosujemy takie rozwiązanie i moim zdaniem sprawdza się cudownie.

11.01.2022 11:04:15 

Maseczka ochronna z logo firmy jest świetnym pomysłem. Nie tylko zadbasz o bezpieczeństwo pracowników i klientów, ale również będziesz mógł stworzyć strategię marketingową.

11.01.2022 15:15:22 

Dzień dobry, maseczki ochronne z nadrukiem to dobry pomysł na strategię marketingową. Również jestem na etapie zamawiania takich produktów do swojej firmy. Wydaje mi się, że jest to ciekawy sposób na urozmaicenie stroju pracowniczego.

12>>

Ostatnio dodane posty

Cześć! Który nietypowy gadżet reklamowy z własnym nadrukiem waszym zdaniem robi najlepsze wrażenie? Podzielcie się swoimi opiniami.

Witajcie! Szukam nietypowych wzorów Czapki Mikołaja z własnym nadrukiem. Chciałbym, żeby to było coś, czego nikt inny nie ma. Macie jakieś pomysły?

Hej! Ja ostatnio zamówiłem nietypowy gadżet reklamowy z logo, taki gadżet wielofunkcyjny. Bardzo praktyczny!

© Copyright Ludzieogadzetach.ovh - Wszelkie Prawa Zastrzeżone - Polityka Prywatności

Partnerzy: Link2.
Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie plików cookies. Więcej o plikach cookies oraz naszej polityce prywatności.